/Blackstone vol fer fora 10 famlies del bloc Hospital 99 i el Banc Santander ns cmplice.Crearen Project Quasar Investments 2017, per tal de gestionar aquest bloc i especular amb les nostres vides.EL BARRI NO EST EN VENDACapitalVsVidaRavalVsBlackstone

Blackstone vol fer fora 10 famlies del bloc Hospital 99 i el Banc Santander ns cmplice.Crearen Project Quasar Investments 2017, per tal de gestionar aquest bloc i especular amb les nostres vides.EL BARRI NO EST EN VENDACapitalVsVidaRavalVsBlackstone

RT @Arrancv: 📢Blackstone vol fer fora 10 famílies del bloc Hospital 99 i el Banc Santander n’és còmplice.

Crearen Project Quasar Investments 2017, per tal de gestionar aquest bloc i especular amb les nostres vides.

✊EL BARRI NO ESTÀ EN VENDA!

#CapitalVsVida#RavalVsBlackstone https://t.co/6kbT6xlxRh